banner1Banner2banner3Banner4

360 graden fotogratie

Een 360 graden panorama foto is ideaal als u een interieur hebt wat u graag met anderen deelt. Bijvoorbeeld uw winkel. Of horecazaak. Of u wilt uw klant het interieur van auto's laten ervaren alsof hij er zelf in zit. Door middel van deze vorm van fotografie onderscheiden winkeliers zich.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat opvallende beelden onze aandacht trekken en zorgen dat we alles scherper en bewuster waarnemen. Het bekijken en navigeren door een interactieve virtuele tour gebeurt met deze gerichte aandacht. Tijdens dit proces ontvangen en selecteren we prikkels, waardoor bezoekers sterker bij het bedrijf, product of onderwerp betrokken raken. In de hersenen worden stofjes aangemaakt die positief ervaren betrokkenheid omzetten in een gemotiveerde vervolgactie. Een positief ervaren 360 graden panoramatour is hierdoor van invloed op de omzet van producten of diensten. Wij van Salebook Nederland bieden dit gratis aan de ondernemers aan die vervolgens op onze website milieu vriendelijk kunnen adverteren.

De reacties van mensen die het gezien hebben leveren voldoende bewijs om te concluderen dat dit in ons land een groot succes gaat worden..

Veel ondernemers zijn bijvoorbeeld erg enthousiast over dit voordeel.

 

Bekijk onze portofolio:

 

Wij zijn ook actief bij automobielen bedrijven. 

Zie hieronder een geweldige auto interieur beleving, wat de toekomst gaat veranderen op het gebied van verkoop van automobielen.

Wilt u als één van de eerste van Nederland uw auto's in 360 graden aanbieden ?

Onze actie tarieven:

Aantal Auto's:         1 T/m 5 betaald u per auto € 19.95 euro ex btw.

Aantal Auto's:      5 T/m 10 betaald u per auto € 17.95 euro ex btw.

Aantal Auto's:    10 T/m 15 betaald u per auto € 15.95 euro ex btw.

Aantal Auto's:  15 en meer betaald u per auto € 14.95 euro ex btw.

Voor meer informatie en tarieven verwijzen wij u naar de informatie website: googlefotograaf.nl

Om deze website juist te laten werken wordt er gebruikt gemaakt van cookies. Oke Meer informatie