banner1Banner2banner3Banner4

De diensten van Salebook Nederland

Als bedrijf hoor je er tegenwoordig niet meer bij als je geen Facebookprofiel, Twitteraccount, of Salebookprofiel hebt. Maar het bijhouden van profielen op deze sociale netwerken vergt erg veel tijd. Tijd die je misschien liever in andere zaken steekt.

Salebook Nederland heeft daarom een speciale dienstverlening ontwikkeld wat er voor zorgt dat u zonder zorgen verder kan gaan met ondernemen, maar zodoende met het bedrijf toch online actief bent. Met het social media kan de huidige klanten kring op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen, assortiment, vacatures en like & win acties. Maar het bedrijf is zo ook heel eenvoudig te vinden voor nieuwe potentiële klanten.

Dure en vervuilende folders en kranten advertenties verdwijnen met de loop der jaren, het is alleen nog een kwestie van tijd. Veel bedrijven stappen al over op groen adverteren via  het social media. De grote voordelen hiervan zijn het is milieu vriendelijk, het toch bereiken van mensen met NEENEE stickers en de actie en/of foto wordt direct gezien door de mensen.

               

Wij hebben drie pakketten speciaal voor de ondernemer geselecteerd,

u kunt kiezen uit de pakketten: SMALL, MEDIUM en PLUS

Aanmelden en/of meer informatie opvragen ?

Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke redactie.

E-mail: redactie@salebook.nl

 

Om deze website juist te laten werken wordt er gebruikt gemaakt van cookies. Oke Meer informatie