banner1Banner2banner3Banner4


Salebook is een social media-platform dat speciaal is ingericht voor de ondernemers, het doel is om zo schoon en doeltreffende mogelijk te kunnen adverteren. Ondernemers kunnen via Salebook.nl in contact komen met consumenten door statusupdate's, dag en –weekaanbiedingen, activiteiten, vacatures en coupons te plaatsen. Ook is het mogelijk 360°graden foto's op Salebook plaatsen, zodat bezoekers een virtuele tour door de winkel kunnen maken van achter hun pc/tablet.

Nu mensen steeds meer gaan letten op onnodige milieuvervuiling, heeft Salebook er voor gekozen om zich ook groen in te zetten. Door gebruik te maken van Salebook hoeven ondernemers geen vervuilende reclamefolders te drukken en te verspreiden in hun regio.

De bezoeker die wil inloggen op Salebook kan dat heel eenvoudig doen, door zich aan te melden met zijn/haar facebook, google+ of twitter account of door zich als nieuwe member aan te melden. Hij/Zij kan zoeken met trefwoorden, in de regio / binnen een straal van een aantal km. Vervolgens kan hij aanbiedingen selecteren en aanbieders toevoegen aan zijn favorietenlijst om bij een volgend bezoek direct weer te geven. Verder kunnen gebruikers advertenties delen, reacties toevoegen en vacatures bekijken.

 

Bekijk hier de video:

 

        

 

Om deze website juist te laten werken wordt er gebruikt gemaakt van cookies. Oke Meer informatie