Marco Kolt Automobielen

Historie Marco Kolt
Marco Kolt is al jarenlang actief in de autobranche. Na jarenlange ervaring bij merkdealers, universele autobedrijven en autogroothandel is Marco voor zichzelf begonnen. Inmiddels is Marco Kolt Automobielen uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving van Schagen. Het aanbod occasions is uitsluitend van dealerkwaliteit, waarbij service hoog in het vaandel staat.
Zijn Credo luid niet voor niks "MET ZORG GESELECTEERD...".
 
AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, KIA, SUZUKI-SPECIALIST
Marco Kolt Automobielen is al jaren DE SPECIALIST IN AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, VOLKSWAGEN, KIA & SUZUKI voor Alkmaar, Den Helder & Schagen. Merken die staan voor Kwaliteit, betrouwbaarheid en groot gebruikers gemak. De zelfde Kern waarden waar Marco Kolt Automobielen voor staat.
 
Voorraad occasions
Met een gemiddelde occasionvoorraad tussen de 60 en 70 auto’s is de kans groot dat u bij ons slaagt. Er is een grote variëteit in prijs, merken en modellen. Dagelijks is er een wisselende voorraad. Staat uw auto er vandaag niet bij? Kijkt u morgen opnieuw met de kans dat hij er nu wel bij staat. Bij interesse in onze occasions adviseren wij u telefonisch contact op te nemen om de beschikbaarheid te controleren in verband met onze snelle omloopsnelheid.

Koelmalaan 71
1812 PR Alkmaar
072 - 56 10 011
info@marcokolt.nl

Facebook
Website
Marco Kolt AutomobielenMarco Kolt AutomobielenMarco Kolt AutomobielenMarco Kolt Automobielen

Om deze website juist te laten werken wordt er gebruikt gemaakt van cookies. Oke Meer informatie